we fall down and get up again

Publicerad 2012-06-30 23:25:23 i Allmänt

Känns gött att åka hem imorgon! Mygg, regn, skrik enda som händer typ! Hade väl runt fyra ungar hos oss som jag inte ens visste vilka det va förut, wtf? Världens bästa tjejer har kommit hem också, lyckan är oändlig♥ Ska snart gå och borsta tänderna medans datan laddar sen ägnar jag resten av kvällen framför den! Har inte tagit en enda bild även om jag hade med kameran, haha. Har endå varit mulet eller regnat hela tiden, blä. Nu ska jag borsta tänderna, hare!

00.29

Publicerad 2012-06-30 00:29:29 i Allmänt

Hur varmt kan det egentligen va i en husvagn på åtta personer? JOO, MEN FÅR TYP VÄRMEUTSLAAAG! Plus att jag vill ha min glass :( men min bror sover på golvet ,för han är för lång och det är svalare där, och jag kommer trampa och mossa han om jag går, så får vänta tills imorgon!
Ska fortsätta svettas och dö nu och sen sova imorgon blir det stan, förhoppningsvis bad om vädret är bra kanskeeeee fiska.. 

stay in my arms

Publicerad 2012-06-29 20:41:45 i Allmänt

Då va vi i mariestad! Lirat litee böll med pappa, käkat godis, B&J. Ska fortsätta käka glass och hoppas på fint väder imorgon så vi kan bada liteee! Bilder kommer efter helgen,poss

walk away

Publicerad 2012-06-29 11:19:00 i Allmänt

Lutar åt lidköping nu, men ingen vet vart! Har väl runt sex olika förslag på vart vi ska så atteee! Ska fortsätta fixa nu även om det mest är klart, sen vänta in pappa och sen kommer mamma! Ha en fin fredag

det är inte utan dig som det är värst

Publicerad 2012-06-28 22:39:14 i Allmänt

Grymt väder idag! Tog ett dopp i poolen med mica runt ett och det va långt ifrån varmt, vi solade och lite sånt. Sen drog jag hem och åt, fixade mitt rum så nu kan man äntligen se att jag har golv(!!!) sen klippte jag lite gräs, cash baby cash! Och nu har vi gjort iordning husvagnen. Förhoppningsvis blir det mariestad och inte hjo, hjo suger! Vattet är iskallt, stenar överallt. Mariestad har bra badplats och det är mycket skönare i vattnet! Iaf, ska upp tidigt imorgon och klippa klart gräset och hjälpa mina syskon packa och lite mys!

it's not to late to try

Publicerad 2012-06-28 15:00:48 i Allmänt

Så kär i fem killar! Och nej inte one direction.. verkligen inte :s http://www.youtube.com/watch?v=Lieu_h-ld7w
Visst den är ganska gammal, men fy vad snygga dom är! Gått på repet sen igår och det gör den fortfarande , haha.
Min fina papi fyller år idag också! Grattis, du är världens bästa♥ Ska baka snart också, typ nu, till han kommer hem, sen åker vi förhoppningsvis och köper en töjning snabbt. Sen hem och packar, förmodligen mariestad hela helgen eller något annat kul! Men nu ska jag baka lite, puss!
Grattis bästa du 

livet lekeeer

Publicerad 2012-06-28 01:52:34 i Allmänt

Somnade vid halv åtta förut och vakna halv tio av att mica väckte mig, och nu är jag trött trött trött, det blev as fult om man satte ihop alla trött så atteeeee. Men nu ska jag smsa en stund och sen däcka i sänga, pusshoy!!

se inte tillbaka, för det är inte den vägen du ska

Publicerad 2012-06-27 18:24:31 i Allmänt

Orkade inte klippa gräs förut, va helt enkelt för lat idag, haha :( Får försöka göra det imorgon istället om jag hinner! För min fina papi fyller år imorgon och innan han kommer hem ska jag hinna till skövde en sväng och köpa lite grejer, delvis en töjning och något fint till honom! Om en liten stund kommer nog maricah hit också så får vi se vad vi hittar på, om det blir någon glass idag eller så.

useful

Publicerad 2012-06-27 15:50:51 i Allmänt

Herregud vad jag sovit dåligt i natt! Satt uppe till tre och kolla massa videor med Dennis widehammar, go kille. Sen halv fyra bestämde jag mig för att gå och lägga mig, men det gick verkligen inte, då det va ljust ute! Men somnade väl endå någon gång vid fyra. Sen vaknade jag vid nio, tio, elva, tolv kändes det som. Nog om det, nu ska jag snart ut och klippa lite gräss för att cashen ska fortsätta rulla in! 

some pictures

Publicerad 2012-06-27 01:23:51 i Allmänt

så trött på nya blogg.se bara sämre skit!! aja, här får ni olika bilder med männsikor jag älskar enormt
mycket, i två olik inlägg!

om skönhet kunde vägas skulle du ha fettma

Publicerad 2012-06-26 20:59:19 i Allmänt

Juste, glömde även att säga att jag har börjat töja i mitt andra öra nu också! Ska köra över tio innan jag stannar iaf, ska man töja ska man göra det ördentligt inte fega vid tio bara för att det inte "växer igen"! Men nu ska jag äta upp min asgoda, smaskiga munk, ja Elin vill du inte också ha? ;) Och så ska jag börja röra mig utåt!

20.41

Publicerad 2012-06-26 20:41:42 i Allmänt

Haft en mycket fin dag idag! Först drog jag ju till micah vid två och hjälpte henne köra lite ved och sånt, sen vid tre gjorde vi lite mat som dom kockarna vi egentilgen är! Makaroner och bacon, svårt, haha. Sen ville vi ha glass och då tog vi fram cyklarna och drog oss mot stenstorp. När vi cyklat tio minuter tyckte vi att det va väldigt svarta moln och tyckte vi hörde åska, men vi brydde oss inte så för vi ville ju ha glass! Sen när vi nästan var framme, vi hade väl typ 10 minuter kvar, så började det att regna, och dropparna va ju inte små alltså, det kändes faktiskt ganska mycket när man fick dom på sig, och vi hörde då ännu mer åska! Och eftersom jag hatar åska och är livrädd för det, så drog vi hemåt utan glass :( Efter några minuter började det verkligen att regna hur mycket som helst, så vi fick skynda skynda! Sen drog vi hem till mig och lanade facebook! Sen drog hon hem och jag ville ha godis, så jag mamma och pappa åkte in till tidaholm och köpte det. Haha, såhääääääär mycket bryr ni er va? Braaa! Nu ska jag ut och gå med min bror, får se om mica hänger med!

you give me no choise

Publicerad 2012-06-26 13:28:15 i Allmänt

Vakna för någon timme sen och har ätit, klätt på mig och försökt få mina syskon att städa! 
Och om någon halvtimme nu så ska jag dra mig mot micah se får vi se vad vi hittar på! Troligen så kommer jag hem ikväll, annars hörs vi imorgon!

try to be perfect for you as you are for me

Publicerad 2012-06-25 23:39:12 i Allmänt

När jag va liten hade jag aldrig en aning om att man kunde bli så sårad.
Kunde aldrig tänka mig att det skulle komma så många människor utan för min familj som skulle betyda något för mig. Det fanns inget som hette kärlek för mig då, eller iaf hade det ingen betydelse. Det enda jag visste var väl att man gifte sig med sin drömprins och hade världens största bröllop, bodde lyxigt. Hade två-tre barn, allting va perfekt. Men med tiden fick man lära sig att det inte skulle va lika enkelt. 
Men efter några år då man fick sin första kille/tjej, allting va väl som en dans på rosor? Men vem kunde då tänka sig att det någon gång skulle ta slut?
Vet inte vad jag snackar om egentligen, ville väl bara försöka få fram att man kan inte förvänta sig mer av sin kille/tjej än vad man själv ger. Allting har ett slut, det är väl självklart nu. Och har man blivit sårad vet man hur jobbigt det är, det bästa är väl egentligen att bli det så tidigt som möjligt, jag menar. Har man blivit det en gång, så gör man allt för att inte bli det igen. 
Hade egentligen mycket att skriva som handlade om detta först, men allting försvann. 

p.s i love you

Publicerad 2012-06-25 22:30:20 i Allmänt

Kollade på "P.S I love you" istället eftersom jag inte hade sett den. Och jag bara älskar kärleksfilmer, för det är så alla vill leva, det är så mycket som är tvärtom och så mycket som är likt från det verkliga! Till er som inte har sett den så tycker jag ni ska se den, för den va riktigt bra! Får se om jag hittar någon annan film jag inte sett annars går jag vill in 9gag!

i remember every word you said

Publicerad 2012-06-25 18:15:19 i

Sket i att hänga med och handla förut. Hittade inga långbyxor, varken mjukis eller jeans, tror dock jag slängt alla mina antingen för dom gått sönder eller så ville jag inte ha dom. Så vi får hoppas på bra väder snart så jag kan köpa mig ett par. Iaf så tänkte jag sätta igång och kolla på twilight filmerna, och hoppas att mamma ha rmed sig godis hem till mig även om jag fick ett samtal förut som löd typ " du vet att du inte kan äta godis varje dag va? " jag äter inte godis varje dag! 

du sa att du älska mig men då hade du inte förstört mig som du gjorde

Publicerad 2012-06-25 15:47:21 i Allmänt

Det är så kul när man ser hur statistiken stiger när man uppdaterar mer! 
Om någon halvtimme ska jag in och handla med mamma och pappa och jag har inte ens bytt kläder, borstat tänder eller hår, fixa mig INGENTING! Så får börja jalla snart. Ska se om jag hittar någon bra film, eftersom vi inte har någon bra eller så har jag sett dom hundra gånger! Sen ska jag även köps godis, inte ätit det sen i fredags och ja jag är beroende.. Men får jag det så må jag bra sen :D hih
Men nu ska jag skynda!

so happy too be here today

Publicerad 2012-06-24 21:38:47 i Allmänt

least not too hard
do not waste too much time on someone who does not even remember your name
but when i see your name on the display, i smile like an idiot 
can't hide it 

i wish you were here

Publicerad 2012-06-24 20:41:02 i Allmänt

Sen blogg.se ändrades kan man bara kolla vissa som har blogg.se, och när man ska logga in funkar det inte heller alltid. Menmen, om 20 minuter ska jag kolla på en film på kanal 5. Så ska gå och göra mig en macka och vänta på att det börjar, hörs senare ikväll darlos!

vänersborg

Publicerad 2012-06-24 13:08:32 i Allmänt

Ser ni han som sitter ner? Det är Bert Karlsson! För där vi va hade dom "Berts lekland". 
Sofia hälsade även glad midsommar! ;) 
Här va några av alla dom 165 bilderna som jag hade, enjoy!
Juste, vi va i vänersborg istället för lysekil. För det va många tusen biligare här!

this is what i made of

Publicerad 2012-06-23 18:29:47 i Allmänt

"Det är inte för än man ger upp som det blir något nytt"
För mig är texten något som är sant och något som jag mår bra av. För så fort jag gav upp kom det massa nya, bra saker. 

så länge vi båda andas

Publicerad 2012-06-23 14:07:28 i Allmänt

Sås jukt gött att vara hemma nu! Har massa bilder ni ska få se sen och nästa helg kör vi igen, haha.. Men den här gången ska jag kolla om jag inte kan stanna hemma. Trångt, regnit, lång tråkigt, jobbiga syskon, osv! Men det blir väl bra puss

i will try to fix you

Publicerad 2012-06-22 23:31:59 i Allmänt

Regn suger! Blev ingen promenad för mig vid vattnet idag eftersom det började regna. Så fick sitta här med en go cider istället! Funderar på om jag ska sätta på en film sen eller om jag ska sova direkt. Ska gå och borsta tänderna och sen får vi se. Btw, det är inte första gången folk smsar mig och jag inte har deras nummer. Och när man frågar "vem" får man ALDRIG svar. Åå så irriterande. 

i don't need you anymore, i have it so much better without you

Publicerad 2012-06-22 19:43:29 i Allmänt

Såna här tillfällen suger det att inte va hemma. Alla festar medans jag får sitta här med några cider och dricka med min bror, inte lika kul.. Men förhoppningsvis kommer vi hem redan imorgon! Vi får väl se om det blir något stan imorgon. Men nu ska jag gå på toa en senare ikväll ta en promenad nere vid vattnet! puss

feelings are just feelings until someone come and get it a meaning

Publicerad 2012-06-21 22:45:51 i Allmänt

Haft en riktigt bra dag idag förutom min mensvärk. Ååå jag orkar inte! Men med lite alvedon,och mat i massor så överlever jag! Imorgon blir det stan och så ska vi försöka hitta på något paddla kaot eller något så. För det skulle bli sämre väder. Wille och Sofia leker och har kul i hoppborgarna, det fanns även vatten rutschkanor, och sen vattenboll. Man är i en boll så ska man springa på vatten, ja ni förstår. Men dom vatten sakerna skulle inte öppna för ens på onsdag, så jag och min bror hoppas på att det är hit vi åker nästa helg också då pappa fyller år.
Iaf, har massa bilder vilket ni kommer få se när jag kommer hem, på söndag. Men nu ska jag borsta tänderna och sen sitta en stund vid datan, ha det bra!

forever is a long time

Publicerad 2012-06-20 20:35:05 i Allmänt

Efter att precis ha tryckt i mig pizza som förövrigt blir det enda jag ätit idag så ska jag ut och hjälpa pappa fixa det sista med husvagnen. Sen står massa packning på schemat! Hjälpa mina fyra syskon, min bigbrother är stor nog att klara packa själv, Få ut allt vi inte ska använda mer för ens vi är framme. Känner att jag inte är sådär jätte bra med tiden, då jag själv inte har packat eller tänkt på vad jag ska ha med! Men nu ska jag röra på mig så pizzan försvinner. 

23.56

Publicerad 2012-06-19 23:56:58 i Allmänt

Efter att ha städat husvagnen i 3.5 timmar (!!) med mina syskon, eller ja tre av dom, både utvändigt och inne. Är vi nu taggade för att åka på torsdag. Men vilket mamma inte ser fram emot lika mycket då hon inte kan följa med, hon jobbar heeela helgen. Men vi andra åker nog och sen nästa helg skulle vi nog allihopa åka på pappas födelsedag! Npg om vad jag ska göra, någon annan som ska göra något kul i sommar? 
Så imorgon blir det tidig upp stigning, då mamma och pappa jobbar. Tjäna lite casssssh! Hjälpa mina syskon och packa ner lite saker, sen efter fyra åker vi in till stan och handlar. Jag hämtar mina byxer hos matilda och köper godis. Ungefär vad som kommer hända mig dom senaste dagarna! Datan åker med, såklaaaart!
Men nu ska jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt! 
Btw, älskar nya blogg.se. Går mycket snabbare att ladda upp bilder och sånt!

för jag är starkare än du

Publicerad 2012-06-19 16:47:37 i Allmänt

Gör ett snabbt inlägg innan jag ska ut och hjälpa pappa och tvätta husvagnen, för på torsdag blir det förhoppningsvis lysekil om inget annat kommer i vägen, whoop whoop!!

every time i see you

Publicerad 2012-06-15 21:53:37 i Allmänt

Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att städa mitt rum. Jag hitta ingenting här längre och så fort jag kommer in så hittar jag smuts kläder, papper, sladdar, handdukar, OOOOSV! Till och med mina betyg jag fick IDAG ligger redan slängt på golvet.. Och efter det ska jag ta min feta godis påse, gurka&morot, dipp och några bra filmer! Så firar jag första dagen på lovet!
Och nästa helg drar nog jag, mina syskon och pappa till lysekil över midsommar helgen. Eftersom mamma jobbar hela helgen ville vi göra något kul! Så det ska bli roligt.

världens finaste klass

Publicerad 2012-06-15 18:13:39 i Allmänt

Har såå otroligt mångar mer bilder, men det här blir bra!
Måndag: Vi hade tema "utväg" om våld i nära relationer. och sen slutade vi!
Tisdag: Visa gjorde klassikern ( cykla 4.2 mil ) men eftersom jag hade hoppat av den onte inte orkade leka lekar eller gå promenad, så vad jag hemma.
Onsdag: Onsdag hade vi mentorsdag. Vi va uppe på berget och spela freespigolf, grilla korv, tipspromenad och körde brännboll! Måste också bara lägga till att jag och elin är dom bästa på brännboll! Haha, bara du som fattar! Och senare på kvällen var vi och åt på nouvou hela klassen och våra mentorer, jätte mysigt!
Torsdag: 9:ornas dag. Först va vi klassvis och gjorde lite leker med lärarna och sen skulle vi äta tårta och så fick vi kolla på ett bildspel från när vi gick i 7:an.
Fredag: skolavslutning. Det va tungt att säga hejdå till den bästa klassen! Men det va endå så fint. Jobbigt att så många kommer flytta, liksom en i klassen skulle kanske flytta till Italien(?!) Och sen hade stefanies mamma och pappa tagit med sig en tårta till oss, så då blev det tårta igen!
Måste även säga att jag kommer sakna dig Elin, om du läser detta :( Tänk hur kul vi har haft ihop? Du ääääger så himla mycket! Skulle inte tackat nej till att få gå om 9:an utan läxor och prov, tror inte jag är ensam! Och ännu en gång, grattis till ditt stipendium!! Du förtjänade det verkligen! Du är toppen tjejen, glöm inte det!

you shine so bright like a friday night

Publicerad 2012-06-14 21:41:34 i Allmänt

en liten bloggapaus mitt i allt nu, det va vad jag behövde! komma bort från att skirva allt om sin dag va man ska göra, osv. Men jag har massa bilder att visa er nu, och massa saker som har hänt som jag vill få ner. Men det får vänta tills imogon då jag har fler bilder från klassen och skolavslutningen. Sen har jag även vrickat/stukat min fot lagom till skolavslutningen i morgon! Men nu ska jag fixa mig eftersom jag har massa att göra innan jag ska sova nu, mer kommer imorgon!

jag är ledsen för att jag inte är ledsen någonstans

Publicerad 2012-06-10 18:33:53 i Allmänt

Nu är jag tillbaka! Haft världens bästa dagar, verkligen bästa! Tror aldrig någonsin jag skrattat så jävla mycket. Har varit så jäkla kul. Men pga vädret blev det inte så mycket bilder, men fick nog några som jag laddar in sen. För nu ska jag ta en dusch och fixa i mitt rum. Har en stört skön vecka att se fram emot nu!

no women no cry

Publicerad 2012-06-09 11:51:14 i Allmänt

Om typ tio minuter kommer min babes :) Så nu ska jag bara ta ut lite kläder från mitt rum och sen är dom välkomna! Uppdaterar er med massa bilder imorgon!

til the end of life

Publicerad 2012-06-08 20:26:39 i Allmänt

Skypeat med Emelie och Matilda en stund nu och jag älskar er mest. Så nu tänkte jag gå och duscha och sen bara mysa med pappi. Sen ska jag sova, tidigt. Så jag kommer upp imorgon för dom kommer typ vid elva-tolv. Det kommer bli fett, synd bara att det ska regna.. åå :( Kollar vädret på datan typ var 5 minut känns det som och bara hoppas att det ändrar sig :( Men det ser inte så ljus ut just nu, för det ska regna 13.00-17.00 och då har ju mesta av dagen redan gått.. Men då blir det väl film tittande eller så :)

min finaste klass

Publicerad 2012-06-08 17:35:57 i Allmänt

ÅÅ, kollade precis på elin och erikas blogg då elin hade gjort en inlägg om våran klass. Tror inte jag längtar till sommarlovet längre. Eller jo, men inte att få byta klass. Hur ska det sluta på fredag? Vi är en sån jäkla bra klass asså, en hel stor familj. vi har haft tre helt toppen mega gryma år. Kan inte beskriva vilka tre bra år jag har haft. Och nu på fredag är det bara slut? Kan inte fatta det.. ÅÅÅ love you guys!!!!
ÅÅÅÅ NI ÄR BÄÄÄÄST

man måste lära sig leva innan man dör

Publicerad 2012-06-08 14:40:49 i Allmänt

RMK & TOPPEN ÄGER JUUUU
RMK & Toppen – Timbuk sa (Toppen)
RMK & Toppen – Inget är glömt
RMK & Toppen – Länge sen vi sågs
RMK & Toppen – Vi ses (Aldrig hej då)
Har städat HEELA mitt rum och mina syskons. Alltså hela 6 st rum idag.. Men det är det värt för mina babes kommer imorgon. Kommer bli grymt. Sover här gör dom också så kasst med uppdatering från imorgon till söndag, för datan kommer ligga åt sidan! Ska lära mig spel gittar också, det är så sjukt kul när man kan det. Så lånar min brors ett tag. Men nu ska jag ta en paus i allt städande och spela lite gittar.

för att du fick mig ner hundra gånger och jag är glad att dom hundra gångerna är över

Publicerad 2012-06-07 21:21:17 i Allmänt

Enda anledningen till att jag inte bloggat är att jag har sovit. Några timmar, hur gött? Men problemet är att jag inte kommer kunna sova ikväll nu, sucks to be me. Även fixat saker till på lördag och känner på mig att det lär blir riktigt gött! Bara synd att vi förmodligen inte har vädret med oss.. Men men. Imorgon tar jag en kort dag i skolan 8-11 bara för att alla andra får det :( Eller iaf dom som ska kolla på stundenten, och liksom jag kan kolla på den genom mitt fönster eller något sånt? Så för mig funkar det lika bra, skillnaden är ju att dom andra tagit ledigt men det glömde jag! Nu ska jag kolla min älskling Wiliam Spetz!

varför ska jag ge dig allt när du inte ens ger mig en chans?

Publicerad 2012-06-07 00:14:08 i Allmänt

Sjukt hur trött jag skulle varit vid denna tiden nu om det hade varit ledigt.. Men nu när det är skola imorgon så är jag hur pigg som helst.. ÅÅ. Nu ska jag iaf sova! Tror att jag och pappa ska handla till på lördag i morgon ska va värsta kvennan i köket på lördag! Kommer inte gå bra, haha.. Men det får dom stå ut med när det gäller mig!

feelings

Publicerad 2012-06-06 21:32:04 i Allmänt

Det finns en för alla och jag hade redan hittat min
Att bara se dig som en vän, och behöva göra det för alltid gör ont.
Hur ska jag någonin kunna se dig som min vän?
Dagar som denna då jag ängnar hela dagen åt att bara tänka på hur bra vi hade det, dom dagarna borde försvinna.
Det gör ont av att veta att det aldrig kommer bli som förut.
Att allt vi dela, minnena vi skapa kommer aldrig mer.
Det borde inte va såhär, det borde vara du och jag.
Jag frågar mig själv varje dag hur det blev såhär fel.

kan inte glömma kan inte släppa

Publicerad 2012-06-06 20:07:51 i Allmänt

rolig blogg.. orkar inte uppdatera, orkar inte dåligt väder och orkar inte skolan. seriöst trodde dom här få dagara som är kvar nu skulle gå hur fort som helst men det går bara segare och segare. vill ha sommarlov och värme nuuUUUU. På fredag tar alla student, eller dom som ska det iaf, HUR FUSKIGT? Får slita i 3 år till..
PÅ LÖRDAG ÄR DET FETT FERRE HOS MIG OCH, fast ne. Emelie och Matilda kommer hit och myser. Ska hitta på massa bus så dom aldrig vill hit igen ;) Haha, det ni! Nu ska jag äta massa godis, kolla film och sen sova.

tja bitch:P

Publicerad 2012-06-05 16:29:03 i Allmänt

Om typ 15 min ska jag och mamma åka till skövde. FICK VG I SLÖJD IDAG OCKSÅ, WIHÅÅÅÅ. det går bra nu! sen så har jag inga läxor eller prov kvar mer, göttttt! men nu belv det helt plötsligt tio minuter kvar, oups

känslan när man glider in på klubben tio tusen i fickan ni vet vem jag är så jag bjuder på drickan

Publicerad 2012-06-04 22:36:19 i Allmänt

SKA GÅ OCH LÄGGA MIG NU OCH KLOCKAN ÄR BARA HALV ELVA, VAD HAR HÄNT. Nej, men jag va ju inte i skolan idag pga av att jag aldrig kom upp och va as sur så ska sova nu!! Vi är lediga på onsdag och det är riktigt gött! Har mitt sista prov innan sommarlovet i morgon nu och jag har inte övat ett skit, bad ass. Men det är nog iaf min sista läxa tills sommaren, så JAG ORKAR INTE. Är nog inte ens svårt heller så att.
Nog om det på lördag kommer förhoppningsvis mina favvisar hit och sover, längtar! KÄNNS ATT DET ÄR SOMMAR NU, bara vädret som inte hänger med riktigt med det kommer! Imorgon efter skolan drar jag och mamma till skövde. Nya byxor och ny töjning står på schemat. Säkert något mer också.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova, score!

fucking awsome

Publicerad 2012-06-04 11:29:18 i Allmänt

godmorning people!! somnade i från datan innan halv ett igår, schyste eftersom jag snacka med en kille då, MHMMM.
orkar inte göra något idag men ska plugga lite för har no prov i morgon men det är inte svårt ens. men nu tänkte jag gå upp och fortsätta kolla på brooke knows best och ta lite frukost. bilderna från helgen kommer i ett senare inlägg, kösss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela