you don't need to save me

Publicerad 2012-05-31 21:26:48 i Allmänt

Köpt en töjning, ätit pannkakor, sovit. Det enda jag gjort sen jag kom hem från skolan. Men töjning va sämsta, haha. Köpte en metall som man fick öppna med en tång (WTF) och gjorde skit ont, så när man skulla ta på den fick man ta bort kulan, ta på töjningen och sen sätta på kulan igen. + att mitt öra har inte läkt än så det varar och då kladdar den fast och gör svin ont när man rör på det. INTRESSANT VA? Har iaf bytt tillbaka till min gamla, men mamma skulle kolla på en ny till mig i morgon, ihih.
Eftersom jag har sovit och inte orkat göra något idag så har jag helt glömt att packa, vilket jag ska göra nu snart efter en dusch. Alltså är detta sista inlägget till på söndag. Men tar med mig min kamera så kommer bli massa bilder efter helgen.
Går i skolan till två sen drar jag och pappa och köper godis halv fyra och sen vid fyra så åker vi.
Men nu ska jag duscha, packa och sen se på någon film!

all this shit makes me stronger

Publicerad 2012-05-30 19:52:34 i Allmänt

Slängt i blond hårfärg i topparna nu, score! Ville köra på hel blond men då hade min älskling förvunnit för all framtid. Vågar inte riskera livet på min kära plattång. Hoppas på att få ta i lite mer färg sen så det blir mer blondt, men det väntar vi med till i sommar.
På fredag ska jag och bästa klassen på klassresa. Åker på fredag och kommer hem på söndag. Kommer bli grymt med tanke på hur mycket våran klass äger! Så det ser vi fram emot. Imorgon ska jag lämna in en massa papper och göra ett so prov vi hade idag. Annars händer inte mycket, ska be mamma köpa godis vilket vi ska ha imorogn i skolan. Men nu ska jag fixa lite och sen kolla på film!

i think i love you better now

Publicerad 2012-05-30 16:29:00 i Allmänt

Vet inte vad jag ska säga, finner inga ord. Mitt liv är underbart.
Har världens finaste vänner, som vill mitt bästa. Inga ord i världen kan någonin beskriva hur glad jag är att jag har er. Har självklart massor med toppen vänner. Men sen har jag två underbaringar. Kan inte förklara, går inte att förklara. Dom får mig att att må såhär bra som jag vet att jag förtjänar. Världens bästa Emelie och Matilda. Ni är värd mer än guld, mer än allt annat. Utan er skulle jag aldrig klarat mig. Tack för allt, kan inte beskriva hur tacksam jag är! Men ni är bäst!

you need me, I don't need you

Publicerad 2012-05-29 21:13:14 i Allmänt

Usch, någon mer än jag som är tröttare på morgonen om man går och lägger sig tidigt, jag menar jag har gått och lagt mig runt elva-tolv det senaste och har inte varit något trött när jag vaknat! Men har dock sovit när jag kommit hem från skolan och bokstavligt varit helt D-Ö-D!
Sak samma, sak plugga liten stund till då jag har So prov imorgon också så ska jag skriva lite om fingeravtryck, sen ska jag se på rosa igen! Men innan det, duschen. Fortfarande grön.
Jag och min hulken kompis biffar oss lite framför kameran!
Våran klass ääääger!!
Emma klint som fotat. Hon fotade alla klasserna, jätte duktig är hon. Här hittar ni hennes blogg http://emmysch.blogg.se/

even if it's dark you shine so bright

Publicerad 2012-05-29 15:22:07 i Allmänt

Hejsan! Idag va det spex i skolan, jag och elin va helt gröna överallt, men har duschat nu och fått bort det mesta. Men dum som jag va förut så ville jag att mitt hår skulle stå rakt upp, hur häftigt vore inte det liksom? Men efter att jag sprayat typ halva flaskan så märkte jag att det inte gick alls, haha! Det stod lite upp, men det vek sig hela tiden. AS FULT. Så fick sätta upp det i en "fin" toffs. Bilder på det kommer så småningom, förhoppningsvis ikväll. Iaf, har ätit och nu ligger jag och kollar på rosa. Ska snart börja göra iordning mina saker och mig lite och sen ska jag hem. Ska plugga idag också men det tar vi inte nu.

om du ska snacka skit om mig vänta då tills jag lägger ner energi på det

Publicerad 2012-05-28 21:35:31 i Allmänt

Efter en chill dag så ska jag börja avsluta den med en skön film. I morgon blir en grym dag! Kommer bli nice att se vad alla ska vara och vilka som verkligen bryr sig om att vi har ordnat det, eftersom det togs bort! 
Jag älskar när man kan beskirva något med hjälp av en bild, och när texten är sådär jävla bra och sann!
Och stämmer in på personen som läser den, vilket den gjorde på mig.

remember me and all we used to be

Publicerad 2012-05-28 19:27:03 i Allmänt

Va ju i skövde idag med mamma och lillebror, hittade skolavslutningskläder och skor till det. Äntligen! Och nu har jag precis ätit och gjort klart två läxor av tre känns gött! 9 riktiga skoldagar kvar nu (!!!)

det är ingen skam att gråta

Publicerad 2012-05-27 12:37:20 i Allmänt

hejsan alla! Fin dag idag, och morsdag. Har duschat, ätit och lite sånt. Senare ska vi in till stan och kolla på klassbollen, min lillasyster är ju dock inte med men hon ville heja på sitt lag! Och det är fint väder ute, så varför inte? Men innan det ska jag plugga lite NO och SO om jag hinner annars blir det de när jag kommer hem.

det är en sång om ingenting som alla bratz kan hoppa om kring

Publicerad 2012-05-26 23:56:18 i Allmänt

Orkar inte berätta varöfr jag uppdaterar så dåligt, jag har ju också ett liv!
Men idga va vi ju på High Chaparral och det totalt sög, haha sämsta skiten ever! Och sov typ 5 timmar innan vi skulle upp och det va inte allt för gött. Men sen efter det va vi la i stan vid typ åtta, och drog då till några söta brudar fast drog hem rätt tidigt. Riktigt trött och sleten efter att ha gått från 10.00-18.00 inte kul. Men nu ska jag kolla på she's the man, äta godis och dricka cola. Imorgon drar jag och mamma nog till skövde om vi inte gör det i veckan, får se!
Min töjning och, dock fruktansvärt svullen nu! Men då går la över.

good girls go to heaven bad girls to everywhere

Publicerad 2012-05-25 19:16:53 i Allmänt

Hejsan finisar! Jag mår super bra, så himla bra!
Kom hem från skövde för någon halvtimme sen. Blev inga kläder men jag och mamma bestämmde att hon och jag åker på söndag själv. Så blir det bäst, även morsdag på söndag. Och imorgon ska jag och min goa familj åka till Hall chaparall. Blir nog kul. Har även töjt mitt öra, eller jag håller på att töja. Tror jag köpte en 2.5 och jag hade inte töjt något innan, aaaaj! Men kommer bli feting nice sen när det är färdigt. Tycker det är så jädrans snyggt på en del, dom som verkligen passar i det. Men skit fult när man har ASASASAS stooooora. Nöjer mig med min lilla plutt. Nu är mamma och dom och hämtar pizza, nomnom. Får se om jag hänger med mina tuffa grannar en stund sen, länge sen. Men nu ska jag kissa och trycka på töjningen lite mer. Ha det fint!

varför gråter livet när döden alltid ler mot mig?

Publicerad 2012-05-24 20:04:25 i Allmänt

Haft en super duper bra dag med min fina Matilda! Jag behövde det här, bara få prata med någon som verkligen förstår och tycker samma, med någon som är precis lika dum som jag själv, någon som alltid lyser som en sol någon som Matilda! Du är bäst vännen! Snart ska jag ta mig en dusch äta lite, vänta på mamma och sen sova! Jag älskar mitt liv, det är toppen! Kunde inte haft det bättre. Imorgon ska jag och min storebror till skövde, även om du kan va hur jobbig som helst så kan jag sakna dig när du inte är hemma längre! Men i helgen ska vi leva som aldrig för brodeeeer! Så ska kolla lite tåg och sånt nu först, pussaaar!

feelings

Publicerad 2012-05-23 22:26:27 i Allmänt

varje gång jag ser dig väcks nya minnen, minnen som borde försvinna
lik som kärleken

we can burn brighter then the sun

Publicerad 2012-05-23 20:16:49 i Allmänt

Hejsan alla! Varit en illgo dag idag, spelat kubb, fikat, solat, klippt gräs, vattenkrig, och varit ute en sväng med Emma! Men såklart är det alltid något som stör, läxor.. Har ett astronomi prov, jag måste göra innan betygen säts vilket dom gör söndagen V.23! Tills dess ska jag kämpa, 2 veckkor fan det fixar jag!! Men ska kolla imorgon med min lärare om jag kan få gör det på ett hemprov tills nästa vecka. Har då en inlämning, en redovisning, ett so prov, no prov, och astronomin! SHIT, min det är lätt! Men nu ska jag ta mig en sköning dusch sen läsa lite på astronomin, smörja in min brända kropp, äta och sen sova!
Nu vet ni hur mitt liv kommer se ut det senaste dagarna! Och imorgon kommer kanske Matilda hit en stund, härligt!

livet leker när man steker

Publicerad 2012-05-23 16:10:03 i Allmänt

hej vet ni att jag är stark, en riktig kämpe? - nu vet ni.
Solat som en galning, men vad säger man livert leker när man steker!:D Och det får ni en dålig cambild på sen. Orkar inte va inne, mitt rum är så jävla varmt + att det är gött ute. Funderar på att ha lite vattenkrig med Emma om hon inte ballar ur. Sen ska jag plugga men det får vänta, dom borde endå förstå att man inte kan plugga när det är så fint väder. Man mår ju illa!
Nu
och såhär såg jag ut förra året efter 1 veckas konfa läger!

feelings are just feelings until someone come and get it a mening

Publicerad 2012-05-23 11:11:03 i Allmänt

Hejsan! Drog till skolan idag och gick på NO:N för jag och Elin har inte ens börjat med våran redovisning som nog skulle vara klar nästa vecka. Men efter det åkte jag hem, låter förjävligt.. Så nu har jag klippt gräset och jobbat på brännan, ska upp och baka med Sofia och Wille nu och sen ska jag skriva klart en teknik uppsats!

when you finaly have a smile on your face don't let anyone destroy it

Publicerad 2012-05-22 21:50:48 i Allmänt

Nyss kommit in från att ha spelat kubb. Vårat lag äägde. Inte hunnit plggu idag för haft annat att göra. På fredag ska jag och broder till skövde, behöver nya kläder, parfym och ska kolla skolavslutningskläning! Har bestämt att om jag inte hittar någon innan den första juni skiter jag i det och köper något enklet, haha jag orkar inte lägg ner hela livet på en kläning jag kommer använda EN gång! Och sen ska jag bort på lördag, men det får ni inte veta än!
Nu ska jag säga till mamma att jag faktiskt är jätte sjuk så jag slipper orientering. JAG. VILL. INTE. hatar det! + att jag suger på det också, haha :(
Och nästa tisdag har vi spexsex, jag och elin ska va typ hulken/troll/monster, kommer bli feting nice! Men nu ska jag kolla klart lite sen sova, puss

feelings

Publicerad 2012-05-22 19:45:45 i Allmänt

Det är svårt att acceptera att man älskat fel person.
Jag saknar dig varje dag, men idag saknar jag dig extra mycket. Skulle varit våran dag idag. I 365 dagar hade jag kunnt behandlat dig som killen du förtjänar att vara.

mina känslor för dig är samma idag som för 365 dagar sen

Publicerad 2012-05-22 16:55:01 i Allmänt

Idag är dagen, mår iaf hyffsat bra. Och det är jag stolt över!!
---
När jag kom hem gick jag direkt ut och klippte gräset så nu har jag fått en sida gjort och fått lite färg på samma gång! Nu väntar jag på mamma som ska komma hem med godis till mig sen ska vi grilla. Ska även plugga lite idag, och imorgon har vi orientering. Jag och Elin har bestämmt att kommer inte vi tillsammans så kunde jag får slippa! EEEEEEELIN<3! Nu ska jag gå ut och se vilka av mina fula syskon som vinner i kub, ha det fint puss.

i'm not ready yet

Publicerad 2012-05-21 21:26:20 i Allmänt

Snart är det tisdag, snart är det 22 maj. Imorgon kommer vara en tuff dag att gå igenom. Jag kommer vilja försvinna och sen komma tillbaka flera gånger. Men det är en dag och jag hoppas det förblir en dag. Jag saknar dig, du vet att jag skulle göra allt för dig. Du vet att jag skulle offra mitt egna liv för att rädda ditt. Du vet att jag skulle vilja säga dig så mycket jag inte vågar. Har egentligen så mycket att säga det och så mycket av det vill du inte lyssna på.

gonna be strong, gonna hold on

Publicerad 2012-05-21 14:26:36 i Allmänt

Hejsan!
Kom hem från skolan för typ en timme sen och gjorde mig världens fetaste(och äckligaste) mat, blir ingen bra kvinna ja! Men ska kolla lite tv nu och vänta på att Hanna kommer från skolan så jag kan sova. Sen ska jag hem och klippa gräset. Men nu ska jag fixa lite och klippa i min tröja så det bli cooool.

don't know why just you, who don't care, are so important for me

Publicerad 2012-05-20 20:46:13 i Allmänt

Hejsan! Kollat lite jockiboi och widerstedt show, standard. Och nu tänkte jag sova, så otroligt trött + att det är skola imorgon. Min mamiii är bäst, fixar jag bort alla min ig(2 st) så har jag ett par nya och frescha låga converse. Kämpa kämpa nuu!!! Har ett prov jag ska göra från typ slutet av åttan-början av nian? också, det fixas på torsdag! Det går bra nu kompisss! Men nu ska jag sova, pusss!

sometimes I'm stronger then I think

Publicerad 2012-05-20 16:18:52 i Allmänt

Nu är pappa påväg att hämta min gosegris! Ska mysa med henne hela kvällen, längtat efter henne så! + att han köper en choklad till mig som tack för gräsklippningen, bästa papi! Men nu ska jag ta mig en dusch och vänta på Emma!

så nära på att åka ner, två dagar kvar vart tar tiden vägen

Publicerad 2012-05-20 13:08:10 i Allmänt

Hejsan! Bra väder idag vilket är jätte skönt. Klippt lite gräs, lekt ute med lillebror och sånt nu på morgonen. Snart kommer mormor och mamma och vi ska äta och sen vid fyra kommer Emma(!!!!) Idag är en bättre dag än alla andra denna månad.
Nästa lördag ska jag och min familj åka bort. Men vart vi ska åka får ni reda på senare i veckan!

dying inside

Publicerad 2012-05-20 00:55:58 i Allmänt

hej alla fina! Har precis kollat klart på Little man helt själv, haha kul! Nej men nu ska jag sova, snart. Imorgon står gräsklippning och pizza på schemat + min favorit tjej kommer hem! Hörde att det skulle bli fint väder imorgon också, så det hoppas vi på! Men nu ska jag snart försöka sova och inte alls längta mig framåt i dagarna. Har mina skäll och dagarna som går gör det värre. 15 år, dagarn drar i väg och så nära på att ge upp.

trotts mina hinder så gav jag aldrig upp

Publicerad 2012-05-19 21:22:15 i Allmänt

Nu har jag precis kommit in, pappa och jag har varit ute och fixat med fyrhjulingen. Något som inte stämmer sen vi körde i sanden. Och så har vi haft lite "kalas" för sofia och wille igen, lite fika med släkten och sånt här hemma. Men nu ska jag gå upp till dom andra och se på tv med dom! Ha en fin lördag.

vill inte blicka tillbaka, men jag är fast där

Publicerad 2012-05-19 13:17:43 i Allmänt

Hejsan! Vaknat för någon timme sen, och mår bättre idag. Ska gå ut till mina fina syskon och se vad dom gör. Idag har jag inget planerat, får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt.
Och imorgon kommer min bästa lillasyster hem, inte träffat dig sen i onsdags. Grät igår för att du va borta så länge men imorgon kommer du äntligen hem. Emma jag har inset hur tomt mitt liv vore utan dig, hur värdelöst allt vore utan dig. Jag kommer finns för sig för alltid mitt hjärta! 

I don't wake up everyday to impress you.. yes I do

Publicerad 2012-05-18 20:48:54 i Allmänt

Hejsan alla fina!
Mår inte alls bra är så himla slö, ont i ryggen och huvudet. Bara det inte blir som förra gången. Vet inte riktigt vad som hände då, men jag vaknade upp av att jag varken kunde ligga eller sitta, kändes som om någon sparka på mitt huvud. Det va i denna månaden förra året. jag hatar denna månad, den ger mig för mycket att minnen. Och då fick mamma och jag ta oss en tripp till akuten. Va långt ifrån kul, så fort jag ställde mig upp trodde jag att jag skulle ramla ihop. Jag såg inget, och hade ont överallt. Nog om det, får hoppas det blir bättre. Ska försöka gå ut med min lillebror lite och se om jag klarar det. Annars får jag väl gå upp och kolla tv med dom andra.

I can't cook, but I can clean up the mess he left

Publicerad 2012-05-18 12:54:11 i Allmänt

Halloj! Sitter här och äter godis, och jag vet att det är typ morgon men för mig äe det aldrig för tidigt eller för sent för lite godis. Va i skövde och handla förut och nu har jag precis kommit hem. Ska kolla om jag kan åka med mamma in till stan sen för att tillbringa några timmar med Matilda och Emelie. Men nu ska jag prata lite med mamma och sen får vi se om vi hörs senare eller ikväll.

feelings

Publicerad 2012-05-17 23:48:53 i Allmänt

varje andetag tar mig närmare 22 maj.
jag har en dröm lik som alla andra.
en dröm jag kämpar för, en dröm jag brinner för.
jag mår inte alltid bra, det kan ni inte begära.
men det finns en person som får mitt hjärta att slå några extra slag i mintuen.
skulle göra vad som helst för denna någon att förstå att mitt liv vill jag dela med han.
det tog inte långt tid för mig att fall för dig.
det tog inte långt tid att inse att jag aldrig skulle klara mig utan han.
han känns så nära men jag vet att han är så mycket längre bort.
han är den enda som kan få mig att må så riktigt bra.
skulle offra allt jag har för din skull.
inget kan väga mer än min kärlek till dig.
har svårt för att glömma, det fina vi dela.
att ha dig nära gjorde mig stark.
att veta att du har det bättre utan mig, blir som ett svart hål inuti mig.
det växer för varje dag.
kom tillbaka mitt hjärta skriker efter dig.

beacuse time had maid me stronger

Publicerad 2012-05-17 22:26:51 i Allmänt

hejsan! idag har varit en lugn dag förutom att jag har haft huvudvärk det sista. Ätit god mat, bakat, städat och sovit. Ungefär det jag hunnit med idag. Och nu har jag precis duschat, tänkte väl försöka hitta en bra film och sen sova efter det. Tror även jag har börjat få lite feber, igen.
Här får ni några bilder på det jag, Hanna och Wille har bakat. Sofia käkat mest upp smeten.

det är nu det börjar igen

Publicerad 2012-05-17 13:42:56 i Allmänt

hej alla! käkat lunch nyss och hoppas snart på att få köpa lite godis. hade helt fått för mig att det va fredag idag så blev lite fel mellan mig och mami. men när hon vaknar ska jag lösa det. har inte så mycket mer att säga vädret är kasst och jag vill ha sommarlov!
- det är nu det kommer tillbaka. för exakt ett år sen skrev du grattis på namnsdagen till mig, önskar du gjorde det i år med. önskar du va med mig i år med.


01.28

Publicerad 2012-05-17 01:28:36 i Allmänt

hej välkomen till min nya blogg! har svårt att stanna kvar på samma blogg i en längre tid. men nu kör vi på en ny start! Och jag tycker det är lite drygt att sitta och berätta om mig själv, vill ni veta något om mig, kommentera. Men kommer säkert skriva det någon gång. Men här kommer jag skriva om allt som faller mig in, och alla har dåliga dagar. Så det får ni räkna med. Men nu ska jag gå och ta mig en dusch, hoppas ni får en fortsatt fin kväll, ni som är vakna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela